Кубок Девіса. Українці виграли парний поєдинок і достроково перемогли в матчі з Ліваном 3:0

Кубок Девіса. Українці виграли парний поєдинок і здобули загальну перемогу в матчі з Ліваном 3:0Сьогодні, 4 лютого у польському місті Лешно проходить матч Кубка Девіса, в якому збірні України і Лівану грають за вихід до Першої Світової групи.

Відбулась парна зустріч, в якій українці Ілля Білобородько (ATP №531 парний) і Владислав Манафов (ATP №145) перемогли Бенжаміна Хасана (ATP №434) та Хасана Ібрахіма (ATP -) з рахунком 6:4, 6:3.

Поєдинок тривав лише 27 хвилин. Українці двічі подали навиліт, припустилися однієї подвійної помилки, зробили по одному брейку в кожному сеті і не програли жодної своєї подачі. Ліванці не змогли реалізувати жодного з семи своїх брейк-пойнтів, виконали один ейс і припустились трьох подвійних помилок.  

Нагадаємо, вчора, в перший ігровий день, свої одиночні поєдинки виграли Владислав Орлов та В'ячеслав Бєлінський і принесли своїй команді два очки.

Таким чином, збірна України здобула загальну перемогу з рахунком – 3:0.

Завдяки перемозі в матчі з Ліваном збірна України буде пробиватися в кваліфікацію фінального турніру Кубка Девіса. Суперник української команди по матчу плей-офф кваліфікації визначиться наступного тижня.

Теніс. Кубок Девіса- The World Cup of Tennis. Лешно (Польща). Перша Світова група. Плей-офф. Хард. 3-4 лютого

Україна 3-0 Ліван
В'ячеслав Бєлінський - Бенжамін Хассан – 6:4, 2:6, 6:4
Владислав Орлов - Хаді Хабіб  - 6:4, 6:2
Ілля Білобородько /Владислав Манафов - Бенжамін Хасан / Хасан Ібрахім – 6:4, 6:3

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне