Українські гандболістки обіграли Північну Македонію та вийшла на ЧС-2023

Українські гандболістки обіграли Північну Македонію та вийшла на ЧС-2023

Фото: ФГУ

Сьогодні, 11 квітня, на Арені Varosi Tornacsarnok в Кішварді (Угорщина) жіноча збірна України з гандболу провела формально домашню гру проти команди Північної Македонії у плей-оф відбору на чемпіонат світу-2023. Це був повторний матч протистояння Україна - Північна Македонія.

Нагадаємо, що Підопічні Віталія Андронова виграли першу зустріч на майданчику суперників у Скоп'є з рахунком 24:22.
Але саме в сьогоднішньому поєдинку вирішувалась доля путівки на чемпіонат світу-2023. Переможець за cумою двох ігор виходить до фінальної частини ЧС-2023. Українки з завданням упорались, здобувши другу перемогу з рахунком 31:22.  

Таким чином, збірна України виграла обидва матчі протистояння відбірного плей-оф проти македонок і вийшла на чемпіонат світу-2023, що пройде з 29 листопада по 17 грудня в Данії, Швеції та Норвегії.
.
Гандбол. Кваліфікація до чемпіонату світу-2023. Кішвард (Угорщина). 11 квітня
Україна – Угорщина – 31:22 (24:12, 7:10)
Україна: Гладун, Дмитришин, Маркевич, Андрійчук, Прокопяк, Смолич, Кот, Мелекесцева, Салтанюк, Воловник, Смбатян, Стельмах, Глібко, Левченко, Коновалова, Компанієць.
Північна Македонія: Діневська, Гакідова, Янеська, Трезікч, Джатевська, Дукоська, Горджиєвська, Янкуловська, Міцевська, Кіпріжановська, Рістовська, Саздовська, Дам'яновська, Гічевська, Коцева, Ніколік.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне