Тренер збірної України з хокею про перемогу над іспанцями: Ми налаштовували команду, що буде важко

Тренер збірної України з хокею про перемогу над іспанцями: Ми налаштовували команду, що буде важко

Фото: iihf.com

Збірна України з хокею продовжує переможну ходу на чемпіонаті світу-2024 у дивізіоні ІВ. Українці здобули чотири перемоги на турнірі із загальним рахунком 27:1.

Слідом за впевненими перемогами над Естонією (8:0), Нідерландами (4:0) та Китаєм — 9:0 українська команда розгромила і збірну Іспанії – 6:1.  

Головний тренер збірної України Дмитро Христич прокоментував перемогу над Іспанією, першу пропущену шайбу та кадрову ситуацію в команді.

«Ми налаштовували команду, що буде важко. Та всі ми люди — можливо, трохи з неповагою поставилися до суперника. Це заважало нам грати від початку матчу. Та я вдячний хлопцям, що знайшли все ж сили, перелаштувалися і в третьому періоді довели клас нашої команди.
Ми трохи дивилися на збірну Іспанії, вони також проводили вже четверту гру. Вони демонстрували, що можуть грати на великих швидкостях. Іспанці силові. Я не знаю, як вони змогли програти китайцям, але вони показали кращу гру проти нас».

- Чи засмутив перший пропущений гол на ЧС-2024?
- Ні, не засмутив — так нам і треба. Ми виходимо вигравати, рахунок тут для фахівців. Нам потрібна лише перемога та три очки.

- Як замінили у складі Пангелова-Юлдашева?
- Звичайно, у нас Янішевський, який спершу грав у захисті, замінив. Ми можемо перелаштовуватися, здатні робити команду і без деяких гравців, коли вони відсутні з об'єктивних причин.

- На кого з воротарів розраховують у вирішальному матчі?
- У нас є тренер воротарів, є тренерський штаб. Ми спілкуємося з воротарями. Хто буде стояти, з якої причини — це вже будемо дивитися в четвер.

Нагадаємо, у заключному, п’ятому турі, збірна Україна зустрінеться з командою Литви. Матч відбудеться 3 травня о 19:30 за Києвом.





 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне