Нові подробиці у допінговій справі Райана Гарсії

Нові подробиці у допінговій справі Райана Гарсії

Фото: Cris Esqueda / Golden Boy

20 квітня в Нью-Йорку (США) американський нокаутер Райан Гарсія (25-1, 20 КО) побив паундового чемпіона WBC у суперлегкій вазі співвітчизника Девіна Хейні (31-1, 15 КО).

Але зробив це Гарсія з численними порушеннями правил. Спочатку він відверто забив на весосгонку, а після бою виявилося, що в організмі переможця виявлено сліди заборонених препаратів. З великою ймовірністю результат бою буде переглянуто і змінено. Гарсія провалив дві проби на наявність забороненого препарату остарину. А ще він підозрювався у застосуванні 19-норандростенедіолу.

За даними оглядача Дена Рафаела, одна з підозр знята з порядку денного. Лабораторія провела додаткове тестування на наявність в уріні Гарсії 19-норандростенедіолу. Підозра не підтвердилася.

Рафаел пояснює: «Для Гарсії це означає, що він потрапив у трохи менш погану ситуацію, ніж міг би потрапити. Підтверджено два позитивні тести на остарин, але це не джекпот — не підтвердився третій тест на другий заборонений препарат».

Гарсія на повідомлення оглядача відреагував черговою дикістю:

«Тобто ви нарешті всі усвідомили, що ніякі допінг-тести я не провалив. Жодних заборонених препаратів, крім цієї міфічної страусиної речовини (гра слів: ostrich – страус, ostarine – остарин). Причому там зафіксовано настільки низький рівень, що жодного ефекту все одно не було б. Вони намагалися, але брехня не пройде! Слава Богу!»

Рафаел прокоментував слова Гарсії: «1) Виправдано за підозрою у застосуванні 19-норандростенедіолу. 2) Нічого міфічного в осторині немає. Зіткнеться зі слуханням у справі та ймовірним покаранням за 2 провалені тести. 3) Кількість остарину в організмі не має значення. Є заборонені препарати, які допускаються у незначній кількості. Але не остарин».

Відомо, що Гарсія вже запросив розкриття проби Б (обох провалених тестів на остарин). Воно відбудеться 22 травня. Боєць має право направити на розкриття свого представника.


 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне