У команді Джейка Пола відреагував на вимоги Джона Ф'юрі, подвоїти гонорар його сина Томмі

У команді Джейка Пола відреагував на вимоги Джона Ф'юрі, подвоїти гонорар його сина ТомміНакіс Бідаріан, менеджер Джейка Пола, відреагував на вимоги Джона Ф'юрі до його підопічного, виконати умови закладу, який Джейк і Томмі Ф'юрі уклали перед боєм.

Нагадаємо, що за умовами парі сторона, що програла, повинна подвоїти гонорар переможця, але, схоже, команда Пола не збирається виконувати усну угоду. За словами Нікаса, Джон Ф'юрі особисто відмовився виконувати умови парі ще перед поєдинком і менеджер стверджує, що має відеодоказ цього.

«Дорогий Джоне, вітаю з перемогою. Я почав шанувати тебе за діапазоном камер. Проте твоя остання заява шокує. Згадай, що ти сказав мені в домі його Високості в п'ятницю ввечері, а також подивися листування з вашим адвокатом. Більше того, наша команда знімала на камеру, коли ви відмовилися виконувати умови парі в ніч бою.

З урахуванням всього сказаного хочу відзначити, що Томмі чесно переміг. Ви виховали прекрасну молоду людину. Сподіваюся, у нього вистачить сміливості ще раз зустрітися з Джейком», - поділився менеджер.

Томмі Ф'юрі та Джейк Пол провели 8-раундовий поєдинок 26 лютого на Diriyah Arena в Ед-Дір'ія, Саудівська Аравія. Перемогу роздільним рішенням суддів здобув британець.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне