Ferrari поставила Бінотто особливі умови після звільнення

Ferrari поставила Бінотто особливі умови після звільненняМаттіа Бінотто не зміг забезпечити Маранелло чемпіонські титули та поплатився за це посадою керівника команди. 9 січня нового року розпочалася офіційна трудова кар'єра у Ferrari його наступника на посаді керівника Фредеріка Вассера.

Зрозуміло, що досвід та знання Бінотто змусили багатьох суперників замислитися про запрошення італійця до себе. Чутки вже відправили його до кількох команд, включаючи Audi. Тим часом, у Формулі 1 вже давно існує правило, згідно з яким ключові співробітники не можуть просто змінити одну команду на іншу – натомість передбачено піврічну оплачувану відпустку. Вважається, що після такого часу фахівець більше не має актуальної конфіденційної інформації та може розпочинати роботу на новому місці.

Мережеве видання Formu1a.uno повідомило, що у випадку з Бінотто вимушена відпустка триватиме не шість місяців, а всі 12. У Скудерії настільки не хочуть переходу Маттіа до конкурентів, що закріпили особливий порядок у контракт свого колишнього боса. При цьому компанія готова весь 2023 платити Бінотто щедру компенсацію за те, що той нічого не робитиме.



 
За матеріалами: motorsport.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне