Кубок Девіса. Білобородько і Крутих програли парний поєдинок. Україна – США – 0:3

Кубок Девіса. Білобородько і Крутих програли парний поєдинок. Україна – США – 0:3Сьогодні, 2 лютого, на кортах SEB Arena у Вільнюсі проходить другий  змагальний день у  матчі кваліфікаційного раунду Світового фіналу Кубка Девіса між збірними України та США.

У парному поєдинку українці Ілля Білобородько (№947 ATP у парному розряді) і Олексій Крутих (№1623) у боротьбі поступились американцям, які входять у п’ятірку світового рейтингу у парному розряді – Остіну Крайчеку (№3 ATP) та Радживу Раму (№5 ATP). Матч тривав 1 годину 51 хвилину і завершився на користь американців з рахунком 6:3, 4:6, 6:3.

Українці реалізували один брейк-пойнт з 19-ти, американці – два з 16-ти. Білобородько і Крутих виконали чотири ейси і двічі помилились при подачі, а Крайчек і Рам сім разів подали навиліт і припустились чотирьох подвійних помилок.

Нагадаємо, що в перший день змагань обидві одиночні поєдинки також виграли американці. Олексій Крутих програв Себастьяну Корді (3:6, 7:6(3), 4:6), а В'ячеслав Бєлінський  - Крістоферу Юбенксу – 3:6, 3:2.

Таким чином, збірна США перемогла у матчі з Україною – 3:0. Українцям не вдалось вперше вийти до фінальної частини командного турніру. 

У вересні  збірна США гратиме у Davis Cup Finals, а українці проведуть матч Першої Світової групи.

Кубок Дэвиса - The World Cup of Tennis
Кваліфікація. Вільнюс (Литва). Хард (зал). 1-2 лютого


УКРАЇНА – США – 0:3
В'ячеслав Бєлінський  - Крістофер Юбенкс – 3:6, 3:2
Олексій Крутих - Себастьян Корда – 3:6, 7:6(3), 4:6
Ілля Білобородько /Олексій Крутих - Остін Крайчек/Раджив Рам – 3:6, 6:4, 3:6

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне