Іван Шмуратко: Роблю все, щоб повернутися в стрій

Іван Шмуратко: Роблю все, щоб повернутися в стрійЛідер збірної України з фігурного катання Іван Шмуратко знявся з Універсіади 2023 року. Про це фігурист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Цьогорічна Універсіада проходить в американському Лейк-Плесіді. Україна на цей турнір відправила 61 спортсмена, які змагатимуться у восьми спортивних дисциплінах. Однак ще до старту турніру із заявки через хворобу вибув біатлоніст Віталій Мандзин.

Іван Шмуратко підходив до Універсіади-2023 у статусі лідера збірної України: у 2022-му він дебютував на Олімпіаді і мав досвід виступів на великих міжнародних турнірах. Проте виступити на змаганнях 21-річний фігурист не зміг. Як повідомив сам Шмуратко, причиною того, що йому довелось знятись зі змагань, стали проблеми з ногою.

«На жаль, змушений знятися з Універсіади через проблеми з ногою. Роблю все можливе, щоб якнайшвидше повернутися в стрій», - написав Шмуратко в Instagram Stories.

Таким чином, збірна України залишається представленою у трьох видах: жіночому фігурному катанні, спортивних парах та танцях на льоду.

Дует Марія Голубцова/Кирил Бєлобров після ритм-танцю посідають п’яте місце у змаганнях танцювальних дуетів на Універсіаді-2023.

Іван Шмуратко увійшов до складу збірної України на чемпіонат Європи з фігурного катання. Цей турнір пройде у Фінляндії і розпочнеться 25 січня.

 
За матеріалами: Cуспільне спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне