Збірна України здобула срібло і бронзу на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Збірна України здобула срібло і бронзу на чемпіонаті Європи з кульової стрільби7-13 березня у Талліні (Естонія) пройшов чемпіонат Європи з кульової стрільби. Збірна України здобула дві нагороди – 1 срібну і 1 бронзову.

Українська чоловіча команда у складі Олега Омельчука, Павла Коростильова і Віктора Банькіна здобула бронзові нагороди у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м. У бронзовому фіналі українці перемогли команду Латвії з рахунком 17:13. 

«Золото» виграла збірна Туреччини, яка у фіналі перемогла команду Німеччини (16:14).

Серед юніорів у змаганнях змішаних команд у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м українці Вілена Бевз і Максим Гімон стали срібними призерами, поступившись у фіналі італійцям (12:16). Бронза у команди Грузії, яка була сильніше за збірну Молдови (16:12).

Загалом в Талліні було розіграно 20 комплектів нагород. Переможцем у медальному заліку стала збірна Норвегії, спортсмени якої завоювали 8 медалей – 3 золоті, 3 срібні і 2 бронзові. Друге місце розділили Італі і Сербія – по 8 нагород (3-2-3). Четверта – Польща 5 (3-0-2), п’ята – Чехія 4 (1-2-1), шоста Німеччина 6 (1-1-4). 

Збірна України розділили 13 місце з командами Австріі та Франції – по 2 медалі (0-1-1).

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне