WTA. Дубай. Кіченок і Остапенко вийшли до півфіналу у парному турнірі

WTA. Дубай. Кіченок і Остапенко вийшли до півфіналу у парному турніріВ Дубаї (ОАЕ) на турнирі категорії WTA 1000 - Dubai Duty Free Tennis Championships з призовим фондом $2,788,468 у парному розряді проходять чвертьфінальні матчі.

Українка Людмила Кіченок (WTA №10 парний розряд) та її напарниця Олена Остапенко (WTA №11) з Латвії здобули перемогу над китаянкою Жаосюнь Янь та Вірою Звонарьовою, яка виступає під нейтральним статусом, з рахунком 6:7(3), 6:2, 10:8.

Тривалість поєдинка становить 1 годину 48 хвилин. Переможниці виграли чотири гейми на подачі суперниць і програли два на своїй.  Людмила і Олена виконали три ейси і один раз помилились на подачі.  Жаосюнь Янь і Звонарьова навиліт не подавали і припустились трьох подвійних помилок.

За виход до фіналу змагань Кіченок і Остапенко позмагаються з парой Вероніка Кудерметова (WTA №5)/Людмила Самсонова (WTA №196)¸ які виступають під нейтральним статусом.

Теніс. WTA1000 - Dubai Duty Free Tennis Championships. Дубай (ОАЕ). Хард.  Призовий фонд $2,788,468. Парний розряд. 32 учасниці.
1/4 фіналу
Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 2) – Тімея Бабош/Кристіна Младенович (Угорщина/Франція) – 6:1, 7:6(4)

Вероніка Кудерметова/Людмила Самсонова (нейтр. статус) – Лейла Фернандес/Бетані Маттек-Сєндс (Канада/США) – 7:5, 7:5


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне