Низка лідерів України з волейболу відмовилися виступати за збірну

Низка лідерів України з волейболу відмовилися виступати за збірнуЧоловіча збірна України з волейболу виступатиме в сезоні 2024 року без частини гравців основної команди. Про це повідомляє «Суспільне».

Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник повідомив, що в табір команди не прибули гравці «Прометея» Ян Єрещенко, Дмитро Теременко, Горден Брова і Віталій Щитков.

«Написали заяви, прикріплені довідками від одного й того ж лікаря, що їм потрібно лікуватися. Там іде повний саботаж, але нічого, будемо грати без них», - повідомив Мельник.

Капітан збірної України Олег Плотницький також підтвердив, що не виступатиме за національну збірну в сезоні-2024. Волейболіст зазначив, що це пов'язано з бажанням взяти перепочинок після важкого сезону - Плотницький уперше в кар'єрі став чемпіоном Італії, а останній матч фінальної серії відбувся 28 квітня. 

Також на збір не прибуде діагональний Василь Тупчій.

Перед волейболістами збірної України поставлено дедлайн — прибути у команду 3 травня.

«Чи буде якесь покарання гравцям, які не приїдуть 3 травня? Обов'язково. Ми будемо збирати Виконком. У нас чітко прописано, що гравець національної збірної повинен з'явитися за викликом у табір. 

Якщо з неповажної причини він не з'явився, то клуб, за який він грає, буде оштрафовано на 20 тисяч гривень, а гравця дискваліфіковано».

Президент Федерації звернув увагу на реакцію нового головного тренера команди Рауля Лосано, який був розчарований тим, що частина волейболістів планує не прибути до табору команди.

«Це топтренер, тренер зі світовим ім'ям. Він приїхав і каже, що перебуває у трансі, що приїхав на одну команду, а тут інша. Такого ще не бачив. Немає жодної причини, за якої б гравці відмовлялися грати за збірну».

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне