Колишній об'єднаний чемпіон світу у важкій вазі Енді Руїс-молодший виходить на ресторанний ринок із запуском Andy's Pizzeria - нової піцерії в Сан-Дієго, де подаватимуть справжню нью-йоркську піцу, чиказьку deep dish та багато іншого.
Амбітний спортсмен збирається зробити впевнений крок у світ підприємництва. Руїс об'єднався з місцевим бізнесменом Віктором Лопесом із району Чула-Віста. Для Руїса це здійснення давньої мрії. Більше того, Andy's Pizzeria планує розширення по всьому Сан-Дієго - поза Чула-Вісти, а команда вже розглядає можливості франшизи для нових інвесторів по всій території США.
- Я завжди мріяв про свій ресторан, - каже Руїс в інтерв'ю із Чула-Вісти. - Хотілося мати місце, куди можна прийти, поїсти, просто побути з сім'єю, насолодитися гарною їжею та приємною атмосферою.
Меню піцерії включатиме кальцоні, курячі крильця та різноманітні фірмові піци - від класичних до оригінальних смакових поєднань. Руїс, який завжди любив піцу, вже вибрав кілька фаворитів.
- Перше, що мене реально здивувало, коли я сюди прийшов – це піца з куркою, беконом та соусом ранч. Я ніколи не бачив такого у піцеріях. Andy's Pizzeria пропонує нью-йоркський, детройтський та чиказький стилі піци, а також кальцоні та крильця – все в одному місці. Такого тут більше ніде немає, – каже він.
Для Руїса цей проект - частина ширшої мети: побудувати успіх за межами боксу, залишаючись при цьому близьким до свого коріння та допомагаючи спільноті.
- Я хочу бути чемпіоном не лише на рингу. Я хочу бути чемпіоном у житті. А це означає – допомагати своїй спільноті, брати участь у різних бізнесах та просто жити, – сказав Руїс.