Святослав Михайлюк змінив команду в НБА

Святослав Михайлюк змінив команду в НБАУкраїнський захисник Святослав Михайлюк змінив команду в чемпіонаті НБА. «Нью-Йорк Нікс» відправив українця до «Портленд Трейл Блейзерс», повідомляє ESPN.

Михайлюк приєднався до «Нікс» у вересні 2022 року. У регулярному чемпіонаті Святослав провів за команду 13 матчів, у яких в середньому проводив на майданчику 3,1 хвилини та набирав 1,6 очка.

Свій останній матч у складі «Нікс» Михайлюк провів 21 січня, зігравши одну хвилину в зустрічі з «Атланта Хокс». Очок в матчі украънець не набрав.

До «Портленда» Святослав перейшов у межах обміну захисника Джоша Гарта, якого відправили до «Нью-Йорка». Окрім Михайлюка, за американця «Нікс» віддали форварда Кема Реддіша та захисника Раяна Арчідіачоно, а також захищений драфтпік першого раунду 2023 року.

Для Михайлюка «Портленд» вже п'ята команда за п'ять неповних сезонів у НБА. Раніше українець також виступав за «Лос-Анджелес Лейкерс», «Детройт Пістонз» і «Оклагома-Сіті Тандер».

«Портленд»  цього сезону веде боротьбу за вихід до плей-оф. Наразі команда посідає десяте місце в таблиці Західної конференції, яке дає право на вихід до стикових матчів за місце в першому раунді. Якщо «Трейл Блейзерс» кваліфікуються до плей-оф, Михайлюк може дебютувати в матчах НБА на виліт.

 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне