Алонсо відреагував на плани збудувати трасу Ф-1 з поворотом заввишки з 20-поверховий будинок (Фото, відео)

Алонсо відреагував на плани збудувати трасу Ф-1 з поворотом заввишки з 20-поверховий будинокІспанський гонщик «Астон Мартін» Фернандо Алонсо дав коментар щодо планів Саудівської Аравії побудувати нову гоночну трасу в Кідді – місті-розваг, яке зводиться за 45 км від столиці країни Ер-Ріяда.

Повідомлялося, що траса складатиметься з 21 повороту, а перший матиме висоту з 20-поверхової будівлі. Крім того, йшлося про те, що максимальна швидкість, яку зможуть розвивати пілоти на ній, складе 325 км/год. Довжина траси поки що не підтверджена.

Проектування траси відбувалося за участю колишнього гонщика Формули-1 Алекса Вурца та відомого конструктора Германа Тільке.

«Пропонована нова траса в Кіддії, схоже, стане одним із найбільш вражаючих об'єктів автоспорту в усьому світі. Гострі відчуття на високих швидкостях, неймовірна висота, захоплюючі атракціони та враження будуть розбурхувати фанатів як ніколи раніше», — написав Алонсо на своїй сторінці в соціальних мережах.

На даний момент Гран-прі Саудівської Аравії проводиться в Джідді. Етап у цьому місті проводитиметься до 2027 року. Цього сезону Гран-прі Саудівської Аравії пройде з 7 по 9 березня.


 
За матеріалами: championat.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне